Pozivnice

Pozivnice – Tisak pozivnica za vjencanja i rodendane

Mi Vam možemo ponuditi sve što Vam je potrebno da bi pozvali Vaše uzvanike na Vaš veliki dan, vjenčani ili dan rođenja. Pozivnice mogu biti jednostrano ili obostrano tiskane, a možemo ih napraviti i kao preklopne pozivnice. Pozivnice mogu izgledati u kombinacijama kakvim želite. Ima više mogućnosti. Pozivnice se mogu otvarati horizontalno ili okomito. Boje na pozivnicama moguće je prilagoditi prema Vašoj želji dok tekst ovisi isključivo o Vama. Pozivnice tiskamo na specijalnom Cordenons grafičkom papiru vrhunske kvalitete. Za Vas izabiremo samo najbolje.

U ponudi imamo nekoliko različitih formata pozivnica za vjenčanja i rođendane:

 • 100 x 150 mm
 • 100 x 210 mm
 • 115 x 170 mm
 • 150 x 100 mm
 • 150 x 150 mm

 

 

 

 

Pozivnice za vjencanja mogu biti u nekoliko izvedbi:

JEDNOSTRANE POZIVNICE

Ukoliko želite jednostavne i moderne pozivnice s porukom sreće, ljubavi i veselja koje kratko i jasno poručuju primatelju tko, što, kada i gdje.

OBOSTRANE POZIVNICE

Jednostrana pozivnica Vam nije dovoljna jer želite na prednjoj stranici imati slikovni ili grafički motiv, a iza otisnut tekstualni dio.

PREKLOPNE POZIVNICE

Klasične pozivnice koje na prednjoj strani imaju neki vjenčani motiv, a otvaranjem se dolazi do potrebnih informacija.

Nikako ne zaboravite naručenim pozivnicama pridružiti i kuverte, kako bi ih mogli lakše poslati (jednostavno u kontakt formularu stavite kvačicu na kuverte).

 

 

Formular za narudžbu
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 • Koja metoda se koristi za tisak pozivnica?
  Ukoliko želite veće količine preporuča se offset tisak, koji odlikuje visoko kvalitetan otisak od jedne boje do punog kolora na različitim vrstama papira. Za manje količine preporuča se digitalni tisak. Ukoliko niste sigurni, nazovite nas i mi ćemo Vam pomoći u odabiru najprikladnije tehnike tiska.
 • Kako pripremiti dokument za tisak pozivnica?
  Da biste samostalno napravili grafičku pripremu dokumenta za tisak, pogledajte naše upute za grafičku pripremu na stranici: Priprema za tisak
 • Koliko traje izrada, odnosno tisak pozivnica?
  Rok izrade ovisi o pripremljenosti Vaših materijala za tisak pozivnica, kao i o potrebnoj količini, a ovisno o tim faktorima može biti u rasponu od nekoliko sati do nekoliko dana.
 • Cijena izrade/tiska pozivnica?
  Za izračun cijene izrade pozivnica ispunite formular i pošaljite nam upit s potrebnim informacijama koje se traže u online narudžbi pozivnica. Molimo Vas da ispunite što više polja s informacijama kako bi izračunata cijena bila što točnija.